Reiskostendeclaratie

Als je als lid van de Jonge Socialisten Limburg reiskosten moet maken om aanwezig te zijn bij een evenement, kan je deze reiskosten declareren bij het afdelingsbestuur!

Limburg strekt van Eijsden tot de Mookerheide; een aardig stuk reizen als je van de ene naar de andere kant moet. Om onze leden tegemoet te komen zorgen we ervoor dat alle leden van de Jonge Socialisten Limburg die reiskosten moeten maken deze kunnen declareren bij het afdelingsbestuur. Dit geldt voor alle evenementen van de afdeling Limburg; landelijke evenementen kunnen hier bij het landelijk bestuur gedeclareerd worden.

Reiskosten worden enkel vergoed op basis van tweedeklas tarief voor reizen in de trein, of het normale tarief voor reizen met ander openbaar vervoer zoals bus/tram. Reiskosten met de auto worden door de Jonge Socialisten Limburg niet vergoed. De declaratie dient tijdens het lopende boekjaar te worden ingeleverd, bij voorkeur binnen twee maanden na afloop van de activiteit.

De gemaakte reiskosten kan je declareren bij onze penningmeester. De declaratie dient altijd vergezeld te gaan van originele betaalbewijzen. Bewaar je treinkaartje of buskaartje dus zorgvuldig! Let op: als je met een OV-chipkaart reist, moet je die eerst online hebben aangemeld, anders is het niet mogelijk om online jouw reisgegevens terug te vinden. Kijk hier voor meer informatie.

Declaratieformulier (DOC-bestand)

Je kan jouw vragen of declaraties versturen naar onze penningmeester:

Jonge Socialisten in de PvdA