Kaders & Commissies

De kaders & commissies van de Jonge Socialisten Limburg organiseren de gaafste activiteiten en bedenken de leukste plannen. Ze ondersteunen daarin het afdelingsbestuur. En het is de makkelijkste manier om actief te worden! Wil jij lid worden van één van de bestaande kaders of heb je plannen voor een eigen kader? Stuur dan een e-mail naar bestuur@jslimburg.nl.

ComCamKader

Het ComCamKader (Communicatie & Campagne Kader) doet precies dat waarvoor het bedoeld is: het verzorgt de communicatie voor de afdeling Limburg. Daarnaast bedenken en organiseren ze leuke campagne-activiteiten in onze hele provincie.

comcam@jslimburg.nl

INKOM-kader

  • Jules ClaessensJules Claessens

Elk jaar verwelkomt Maastricht weer duizenden nieuwe studenten die in ons prachtige bourgondische land hun kennis hopen te verrijken. Ook wij heten ze graag welkom en dat is dan ook precies de taak van het INKOM-kader: samen organiseren wij activiteiten gedurende die week om de studenten de stad te laten leren kennen en kennis te maken met de Jonge Socialisten Limburg.

inkom@jslimburg.nl

Kascommissie

  • Lianne SchuuringLianne Schuuring
  • Bo SchijvenBo Schijven

De kascommissie controleert de boeken van de Jonge Socialisten Limburg en ondersteunt de penningmeester in diens taken. De kascommissie wordt door de massavergadering ingesteld op de jaarlijkse massavergadering in januari, als het voorgaande boekjaar wordt afgesloten.

kas@jslimburg.nl

Jonge Socialisten in de PvdA