Nieuw bestuur!

Op woensdag 5 juli kozen de Jonge Socialisten Limburg een nieuw bestuur voor de afdeling.

19800639_1713885431985429_6779603853124052312_o

In een zonovergoten Stadspark kwamen de Jonge Socialisten Limburg op woensdagavond 5 juli bijeen voor een massavergadering. Hoofdpunt op de agenda: de verkiezing van een nieuw bestuur. Met trots presenteren de Jonge Socialisten Limburg voorzitter Jules, secretaris Omar en penningmeester Zakaria. Op de massavergadering werden zij per acclamatie aangesteld als het nieuwe bestuur van onze prachtige afdeling.

Daarnaast werden op de massavergadering ook nieuwe regiovertegenwoordigers voorgesteld. Quincy gaat in Venlo aan de slag en neemt daarmee de taak over van Zakaria. Melad hoopt in de gemeente Peel en Maas zijn inbreng te kunnen doen en Robin is voor iedereen in de regio Landgraaf/Heerlen beschikbaar als aanspreekpunt. Samen met de reeds actieve regiovertegenwoordigers en het bestuur hopen zij er een fantastisch jaar van te maken.

Ook besloot de massavergadering over de instelling van kaders, commissies die het bestuur ondersteunen in de taken. Een al op de voorgaande massavergadering opgezette kascommissie zal nu in haar werk aanvangen; we wensen Lianne en Bo erg veel succes en wijsheid.

De massavergadering werd afgesloten met een interessante film en een proost op de toekomst.

Categorieën: Bericht

Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA